Crevetii sunt printre cele mai consumate si iubite fructe de mare. Ii poti consuma ca aperitiv, in salate, ca fel principal sau chiar pe pizza. Astazi, iti prezentam o reteta delicioasa de creveti in unt cu usturoi.
Ingrediente:
un pachet de unt, 1-2 kg creveti decorticati, 4-6 catei de usturoi pisati, 1/3 ceasca patrunjel, 2-3 linguri suc de lamaie, sare
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, incalzeste untul pana cand nu mai produce spuma, cam 30-45 secunde. Adauga crevetii si usturoiul si soteaza la foc mediu, amesteacnd frecvent, cam 4-5 minute. Apoi, adauga patrunjelul, sucul de lamaie si sarea, amesteca bine. Ia tigaia de pe foc si serveste imediat.
Pentru sfaturi despre cum sa alegi cele mai bune fructe de mare, citeste aici.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii