Cum iti dai seama ca te pricepi la gatit mai mult decat crezi - 10 semne

Ca sa consideri ca te pricepi la gatit, nu trebuie neaparat sa faci cursuri speciale sau sa primesti stele Michelin.  Unele persoane au treaba asta in sange, dar nu recunosc nici macar fata de ele ca sunt pricepute in bucatarie.  Bineinteles, exista si o alta categorie de persoane care sustin ca sunt maestri bucatari, dar nu stiu nici macar sa faca o omleta asa cum trebuie.  In orice caz, iata cateva semne care iti arata daca te pricepi sau nu la gatit: 

Cum iti dai seama ca te pricepi la gatit mai mult decat crezi - 10 semne

1. De fiecare data cand faci paine prajita, pentru micul dejun, nu o arzi.

2. Stii exact cat trebuie sa fierbi pastele, fara sa consulti instructiunile de pe cutie.

3. Folosesti des cuptorul pentru gatit, nu doar ca sa depozitezi oale si tigai murdare.

4. Poti sa pregatesti carnea de pui pentru cina fara sa cauti instructiuni. Poate nu va fi exceptionala, dar va fi buna de mancat.

5. Pe langa oale si tigai, mai detii si recipiente de masurat cantitatile de ingrediente ce trebuie folosite la gatit.

6. Incerci sa eviti pe cat posibil cuptorul cu microunde si te folosesti mult mai des aragazul.

7. Stii cum sa tai marunt o ceapa.

8. De fiecare data cand ai gatit pentru alte persoane, acestea au mancat ce ai pregatit.

9. Nu te dai inapoi de la coacerea unei prajituri.

10. Stii cum se face o ciorba.

Sursa articol: huffingtonpost.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise