Cum iti dai seama ca te pricepi la gatit mai mult decat crezi - 10 semne

Ca sa consideri ca te pricepi la gatit, nu trebuie neaparat sa faci cursuri speciale sau sa primesti stele Michelin.  Unele persoane au treaba asta in sange, dar nu recunosc nici macar fata de ele ca sunt pricepute in bucatarie.  Bineinteles, exista si o alta categorie de persoane care sustin ca sunt maestri bucatari, dar nu stiu nici macar sa faca o omleta asa cum trebuie.  In orice caz, iata cateva semne care iti arata daca te pricepi sau nu la gatit: 

Cum iti dai seama ca te pricepi la gatit mai mult decat crezi - 10 semne

1. De fiecare data cand faci paine prajita, pentru micul dejun, nu o arzi.

2. Stii exact cat trebuie sa fierbi pastele, fara sa consulti instructiunile de pe cutie.

3. Folosesti des cuptorul pentru gatit, nu doar ca sa depozitezi oale si tigai murdare.

4. Poti sa pregatesti carnea de pui pentru cina fara sa cauti instructiuni. Poate nu va fi exceptionala, dar va fi buna de mancat.

5. Pe langa oale si tigai, mai detii si recipiente de masurat cantitatile de ingrediente ce trebuie folosite la gatit.

6. Incerci sa eviti pe cat posibil cuptorul cu microunde si te folosesti mult mai des aragazul.

7. Stii cum sa tai marunt o ceapa.

8. De fiecare data cand ai gatit pentru alte persoane, acestea au mancat ce ai pregatit.

9. Nu te dai inapoi de la coacerea unei prajituri.

10. Stii cum se face o ciorba.

Sursa articol: huffingtonpost.com

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura