Ai pofta de ceva dulce si nu ai prea multe ingrediente la indemana? Atunci, aceasta reteta ti se va potrivi mai ceva ca o manusa!

Din doar 3 ingrediente naturale poti obtine cei mai deliciosi si sanatosi biscuiti. In plus, timpul de pregatire este foarte redus, ceea ce face acest desert potrivit chiar si pentru cei mai ocupati dintre noi.
 
Chiar daca si noi am fost sceptici la inceput cu privire la biscuitii fara faina, zahar sau unt, rezultatul final a reusit sa ne surprinda in cel mai placut mod.

Acesti biscuiti sunt usor crocanti, nu foarte dulci si foarte sanatosi, fiind pregatiti doar cu ingrediente naturale.

Iata cum se pregatesc:
 
Ingrediente (aproximativ 24 bucati):
 
1 ou
250 gr unt arahide (vezi aici cum se face)
340 gr miere
 
*Optional, puteti adauga stafide, nuci sau fulgi de ciocolata.
 
Instructiuni de preparare:
 
1. Amestecati toate ingredientele intr-un bol pana obtineti o compozitie uniforma.
 
2. Tapetati o tava cu hartie de copt.
 
3. Cu ajutorul unei linguri, formati bilute din compozitie si asezati-le in tava.
 
4. Dati la cuptor pentru aproximativ 8 minute sau pana cand marginile biscuitilor devin mai inchise la culoare decat centrul lor.
 
5. Scoateti biscuitii pe un gratar si lasati la racit.
 
Ce spuneti, v-am convins sa ii incercati?
 
Sursa foto: www.flickr.com

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Onika Vladimir, 01 august 2015

    PUTEM INLOCUI UNTUL DE ARAHIDE

  • Istrimschi Nic, 03 martie 2015

    Cica nu!

  • Istrimschi Nic, 03 martie 2015

    Merita incercat, e prea simplu; aveti si un link la reteta untului de arahide!

  • Gustos.ro, 27 februarie 2015

    Buna ziua, draga noastra Clara! :-) Intr-adevar, aceste fursecuri nu necesita si faina. :-) Spor la treaba!

  • Vio Nitu, 26 februarie 2015

    serios????fara faina???

  • Clara Jurje Turoczi, 25 februarie 2015

    Interesanta compozitie! Reteta nu indica faina! Riscam o testare?

  • Monica Gmoser, 25 februarie 2015

    Citiți rețeta de la început, se precizează că sunt fără făină!

  • Tamara Cristina Junc, 25 februarie 2015

    Super reteta!!!!...De incercat.

  • Lidia Elena Kozma, 25 februarie 2015

    Faina nu se pune?