Cum scapi rapid de mirosul de usturoi de pe maini

Iti place foarte mult sa folosesti usturoi atunci cand prepari mancaruri delicioase, dar nu stii cum sa faci sa scapi mai repede de mirosul de pe maini de indata ce ai terminat de gatit? Stim cu ce te confrunti pentru ca si noi patim acelasi lucru de foarte multe ori. Mirosul de usturoi nu este tocmai unul pe care sa ti-l doresti ca "parfum" pentru mainile tale. De aceea, noi am cautat o solutie rapida si eficienta care sa ne scape de mirosul neplacut. Am gasit, am testat si a functionat! Iata trei solutii ideale pe care le poti folosi pentru a scapa rapid de mirosul deranjant al usturoiului.  

Cum scapi rapid de mirosul de usturoi de pe maini

1. Imediat dupa ce ai terminat de curatat usturoiul, spala-te pe maini cu sapun si apa din abundenta. Apoi, freaca-ti mainile de un obiect din otel inoxidabil. Poti folosi o lingura, un polonic sau orice alta ustensila de bucatarie iti "iese" in cale. Important este ca obiectul sa fie facut din inox. Apoi, spala-te din nou pe maini cu sapun. Asta e tot.
2. Daca varianta cu obiectul din inox nu-ti surade, poti incerca sa te speli pe maini cu otet ori cu zeama de lamaie. Solutia aceasta este la fel de eficienta.
3. O alta solutie utila pentru a scapa de mirosul de usturoi de pe maini dupa ce ai gatit este sa-ti freci palmele cu putina sare ori cu bicarbonat de sodiu si apoi sa le clatesti bine cu apa. Insista pana cand scapi definitiv de mirosul neplacut.

Testeaza solutiile si nu renunta niciodata la usturoi! El aduce numeroase beneficii organismului nostru. :)

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi