Parcă nicio altă lună nu este atât de bogată sau colorată cum e luna august. Ultimele săptămâni de vară ne îmbie cu pepeni, caise, zmeură, nectarine sau prune şi noi nu îi putem rezista. 

Sărbătorim până în septembrie fructele, de toate felurile, de toate formele şi de toate culorile. Nu omitem pe nimeni, începem, bineînţeles, cu cele de sezon, pe care le găsim la noi în ogradă, dar nu le uităm nici pe cele exotice, de peste mări şi ţări.

Nu trebuie să treacă zi fără să mâncaţi fructe(mai ales in august): simple, ca şi cum le-aţi cules direct din pom (unii au norocul ăsta...) sau în diverse combinaţii (tarte, sufleuri, ingheţat, sosuri). Cum am spus şi mai sus, vi le recomandăm pe cele de sezon, în primul rând pentru că sunt mai ieftine şi în al doilea rând pentru că sunt delicioase. Iată nişte reţete de tarte irezistibile:

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Mihai Moldovan, 22 februarie 2014

    f.b

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Un articol super interesant,iar retetele sunt pe masura...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 august 2012

    Un articol foarte instructiv !