Bucură-te de fructe la multe grade

Prietenii, muzica bună şi băuturile colorate sunt ingrediente esenţiale pentru o petrecere reuşită!

Bucură-te de fructe la multe grade

Iar pentru că interesele noastre se învârt în jurul gastronomiei, o să vă lăsăm pe voi să vă ocupaţi de primele două (prieteni şi muzică) şi noi o să venim cu o idee despre cum puteţi îmbogăţi aroma băuturilor alcoolice cu fructe!

 

Că vă place vodka sau romul, această reţetă este potrivită pentru majoritatea felurilor de alcool, şi tot ce trebuie să ştiţi este că se pregăteşte cu o zi înainte de petrecere.

 

De ce aveţi nevoie:

1.Alcool (noi recomandăm vodka)
2.Fructe (un singur tip de fruct, recomandăm ananasul, 500gr/litru)
3.2 carafe
4.O strecurătoare

 

Cum se prepară:

1.Se curăţă fructele şi se taie bucăţele mici.
2.Se pun fructele în carafă. (500gr la un litru de alcool)
3.Se toarnă alcoolul peste ele şi se lasă la temperatura camerei peste noapte.
4.A doua zi dimineaţa se dau la frigider cam 8 ore.
5.Se scoate de la frigider şi se trece prin strecurătoare în altă carafă.
6.Fructele îmbibate de alcool se servesc separat, pe post de shot-uri de vară.
7.Se bea cu prietenii!

Şi dacă nu aveţi timp pentru alcoolul cu aromă de fructe, vă recomandăm o Margarita cu Pepene , o vişinată cu migdale sau un punch cu nectarine.

 

Distracţie plăcută!
 
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise