Oul cu un praf de sare se bate spuma, se amesteca cu iaurtul si smantana dulce. Se adauga putin cate putin malaiul, amestecand mereu pentru a evita formarea cocoloaselor. Va rezulta un amestec "lung", asemeni aluatului pentru clatite. In cele din urma se adauga mararul maruntit - eu am pus 5-6 fire de marar, voi puneti mai mult/mai putin functie de cat de mult iubiti mararul. Compozita se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru aproximativ o ora (sau pana cand se rumeneste frumos la suprafata).
Dupa ce s-a racit un pic, alivanca se taie felii si se presara cu zahar pudra.
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul The Green Foot.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii