autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Aluat de pizza cu iaurt

Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
250 ml iaurt, o lingurița bicarbonat de sodiu, 10 linguri ulei, 100g zahar(aproximativ un pumn), o priza sare(trei degete), faina circa 500g.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

iaurt, o lingurița bicarbonat, ulei, zaharul, sarea se pun intr-o oala se amesteca ingredientele pe rand se adauga faina cate puțin amestecand cu lingura, se framanta apoi cu mainile incat sa rezulte un aluat omogen elastic si nu foarte tere. cand e bine framantat aluatul se da sa se odihneasca jumate de ora.


se orneaza dupa preferința de exemplu un strat de sos pentru pizza, un strat de salam, ardei gras, roșii felii, cașcaval, se da la cuptor.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Asy Alex , 13 august 2013

    bv

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 250 ml iaurt
  • o lingurița bicarbonat de sodiu
  • 10 linguri ulei
  • 100g zahar(aproximativ un pumn)
  • o priza sare(trei degete)
  • faina circa 500g.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de radita semenescu

Ciorba de miel ardeleneasca

mod de preparare se pune o oala la foc cu apa și sare, la care se adauga ceapa morcovi și țelina,curațate

20 voturi    9 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Salata de fasole verde cu maioneza

-fasolea se fierbe, se da prin masina de macinat carne, se condimenteaza dupa gust cu sare si vegheta,se

1 vot    2 comentarii
1h
Salate

Tort rolat cu banane

blat:se bat albusele cu zaharul, se adauga galbenusele, apoi nucile macinate in ploaie, cele doua

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Torturi


Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Lasagne rolls

Lasagne rolls

Iubesc lasagne si sosul ragu. E adevarat ca dureaza mult sa prepari sosul ragu, dar aceasta este o varianta mult mai rapida si delicioasa!

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Tagliatelle cu somon afumat si crema de branza

Tagliatelle cu somon afumat si crema de branza

Se fierb pastele al dente, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se pastreaza 150 ml din apa in care au fiert pastele! E nevoie de ea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza