Se scot file-urile de ansoa din borcanelul cu ulei si se pun la scurs pe un servetel. La fel se procedeaza si cu maslinele. Lamaia se taie rondele dupa care fiecare felie se taie in sase. Pe o scobitoare se pliaza un file se ansoa, se adauga o maslina si in varf o bucatica de lamaie.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii