Se pun alunele pisate si cocosul intr-o tigaie pe foc si se lasa pana se coc putin. Punem untul intr-un bol de mixer, adaugam zaharul vanilat, zaharul pudra cu aroma de vanilie, ciocolata rasa si romul, le amestecam un pic cu mixerul dupa care adaugam si alunele pisate si cocosul care s-au copt, amestecam toate acestea la un loc un pic, dupa care facem bilute si le dam prin cocos, apoi se aseaza in forme speciale.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii