Ingredientele sunt pentru aproximativ 50 de bucati.
Se freaca bine untul cu cele doua tipuri de zahar, dupa care se incorporeaza oul si esenta de vanilie. In loc de esenta de vanilie, eu am pus o lingurita de zahar vanilat facut in casa (amestec zahar pudra cu cateva pastai goale de vanilie si il pastrez inchis ermetic intr-un borcan). Se incorporeaza si faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Dupa ce se omogenizeaza compozitia se adauga si nuca tocata grosier.
Cu o lingurita se iau bucati din aluat si se pun direct in tava tapetata cu hartie de copt, lasand putin spatiu intre ele.
Biscuitii se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade C pentru 12-15 minute, se mai lasa sa stea vreo 10 minute in tava si dupa ce se scot din cuptor, ca sa se desprinda usor, dupa care se racesc pe un gratar. Se servesc ca atare sau pudrati cu zahar vanilat.
Se pot pastra mai multe zile intr-o cutie metalica, dar nu stim exact cate, ca la noi n-au rezistat prea multe :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii