autor:

NADIA MARIA

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

Biscuiti de casa

Autor: NADIA MARIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul, apoi se adauga ouale. La urma se adauga stafidele sau nucile amestecate cu faina si praful de copt.


Se amesteca formand un aluat care se intinde o foaie de 1\2 cm si se taie biscuitii de forma dorita.


Se pun in tava cu hartie de copt si se coc cca 15 minute la 180-200A C.


Se scot si se pudreaza cu zahar praf si ciocolata topita.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Doina Bujdos , 29 septembrie 2013

    incerc reteta azi

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Mmm ce buni trebuie sa fie!!!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    La fel ca celelalte dulciuri publicate de tine, rapide si gustoase, felicitari !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Deliciosi : yam, yam si usor de facut.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

76 voturi

Ingrediente

  • -200 g unt
  • - 250 g zahar
  • - 3 oua
  • - 500 g faina
  • - 250 g stafide sau nuci
  • - 1 lingura de praf de copt

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de NADIA MARIA

Pascuta dulce

Untul se lasa la temperatura camerei sa se inmoaie, dupa care se amesteca bine si se adauga galbenusurile,

11 voturi    9 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

Paella cu fructe de mare

Punem intr-o cratita uleiul de masline , ceapa si usturoiul taiate marunt se pun sa se caleasca ,cand

49 voturi    23 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Tarta cu mere scufundate

Se amesteca ingredientele pentru baza, formând un aluat ce se înfășoară în folie de aluminiu

10 voturi    7 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Doina Bujdos

incerc reteta azi

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Incepem prin a pregati blatul. Topim untul la microunde sau pe baie de aburi. Adaugam in untul topit (si usor racit, sa nu fie fierbinte)

6 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu rahat

Cornulete cu rahat

1. Freaca margarina (acomodata cu temperatura camerei) cu zaharul pudra si 2 pliculete de zahar vanilat pana ce vei obtine o compozitie

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri