Daca folositi cozonac/ paine mai proaspat/a, lasati cubuletele sa se usuce putin intr-o tava sau pe un gratar.
Se incalzeste cuptorul la 170 g C.
Se unge cu unt o forma/ un vas de yena (al meu are 26 cm diametrul).
Se repartizeaza in vas bucatelele de cozonac/ paine si apoi chipsurile de ciocolata.
Se bat ouale, zaharul, smantana si laptele.
Se toarna amestecul in vas peste cubuletele de cozonac/ paine si se lasa 20 de minute pentru ca bucatelele sa absoarba lichidul.
Se presara apoi cele 4 linguri de zahar si se da vasul la cuptor pentru aproximativ 50 de minute, pana ce budinca se rumeneste frumos.
Se serveste usor calduta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii