Se preîncălzeşte cuptorul la 150 grade C
În vasul unui robot se pun 150g unt şi zahărul pudră. Se amestecă la viteză medie timp de 1 minut.
Se adaugă ouăle. Se mai amestecă timp de 1 minut.
Se adaugă făina, sarea şi praful de copt şi se amestecă la viteză mare timp de 5 minute.
Merele se curăţă, se taie bucăţi mici.
Într-un vas se adaugă 50g unt, 2 linguri de miere şi 1 lingură zahăr pudră. Când începe procesul de caramelizare se adaugă merele şi se amestecă bine.
Merele caramelizate se adaugă compoziţiei de mai sus şi se amestecă timp de 1 minut la viteză medie.
Aluatul se toarnă într-o fromă de chec, tapetată cu hârtie de copt şi se coace timp de 40 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii