autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Chec economic

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca bine ouale cu paharul de iaurt, se adauga zaharul, uleiul, faina, praful de copt, mirodeniile. La sfarsit se adauga nucile, stafidele, bucatile de ciocolata. Aluatul se imparte (la bunul simt), o parte se pune in tava unsa si tapetata cu faina, partea ramasa se amesteca cu cacao si se toarna deasupra.


Aceasta cantitate ajunge pentru o tava mare de chec.


  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mariana.lucretia , 08 decembrie 2009

    EXCEPTIONAL!!!!!!!!!!!!!!! Mi a iesit cum nici nu ma asteptam. Bravoooooooooooooooo felicitari celui care a scris o. Mai astept astfel de retete usoare, dulci si ieftine.

  • Fara foto

    sergiu , 31 octombrie 2009

    este foarte buna reteta felicitaricelor am scriso:d

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

39 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 pahar iaurt 125 gr (dupa ce se goleste paharul
  • nu se arunca se foloseste ca masura pentru urmatoarele ingrediente)
  • 2 pahare iaurt pline cu zahar
  • 3 pahare iaurt pline cu faina
  • 1/2 pahar iaurt cu ulei
  • praf de copt
  • mirodenii
  • cacao
  • stafide
  • nuci
  • bucati de ciocolata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Banana in caramel

Uleiul Arpis se pune la incins in wok. Separat, intr-un bol, se amesteca faina cu apa si se adauga

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Biscuiti cu cocos

Batem spuma tare albusurile. Adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare si

17 voturi    11 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

mariana.lucretia

EXCEPTIONAL!!!!!!!!!!!!!!! Mi a iesit cum nici nu ma asteptam. Bravoooooooooooooooo felicitari celui care a scris o. Mai astept astfel de retete usoare, dulci si ieftine.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Mar copt cu cus-cus si coacaze

Mar copt cu cus-cus si coacaze

Se incalzeste cuptorul la 180 g C. Se fierbe cus-cus-ul timp de 8 minute apoi se strecoara. Se macina alunele si migdalele

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Estonian Kringel

Estonian Kringel

Eu am facut aluatul la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea pe care am scris-o mai sus (aluatul se poate framanta si cu

0 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje