Se curata cartofii de coaja si se da prin razuitoare dupa care se pun intr-un castron. Se curata si usturoiul si se piseaza. Peste carne se adauga cartofi storsi bine, usturoiul, ouale, sarea, piperul si cimbrul. Se amesteca foarte bine. Se formeaza chiftelutele si se pun la prajit. Se pot face de diferite forme, dupa gust. Se scot chiftelutele si se pun pe o farfurie cu hartie de bucatarie ca sa absoarba excesul de ulei.
Pofta buna!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii