Am tocat la robot usturoiul, ceapa verde, verdeata si apoi painea.Painea nu am mai inmuiat-o in apa sau lapte ci am preferat sa o fac frimituri.Am amestecat toate ingredientele intr-un castron apoi am format chiftelutele.In tava cuptorului am asezat folie de aluminiu pentru ca nu am avut hartie de copt....dar recomand hartia de copt si le-am lasat la foc mic pana s-au rumenit.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii