festivalul blogurilor gustoase

autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Chiftelute din peste

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pestele curatat si dezosat, impreuna cu piinea inmuiata in apa si ceapa calita in ulei, se da prin masina de tocat, apoi se framinta cu sare, piper, oua si verdeata. Chiftelutele se dau prin masina si se prajesc.


Se pot prepara din toate speciile de peste, de preferat insa pestele alb.


Se consuma numai calde

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

66 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg peste
  • 100 gr. piine alba
  • 350 gr.
  • ceapa
  • 50 gr. faina
  • 1 ou
  • 150 ml ulei
  • o legatura
  • verdeata
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Paste cu ton si smantana

Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura ulei, conform instructiunilor de pe pachet, apoi le

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Creveti si calamari cu legume

Creveti si calamari cu legume

Intr-un wok se pune apa, iar cand aceasta da in clocot se adauga calamarul, crevetii si restul ingredientelor, si se lasa pe foc, dupa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor en papillote

Pastrav la cuptor en papillote

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Taiem ardeiul in fasii. Pasul 2: Condimentam fiecare peste cu sare si piper macinat pe ambele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste