autor:

pasulischi

» » Fripturi

Ciocanele cu cartofi la cuptor

Autor: pasulischi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop de hartie si se aseaza in tava.Cartofii se curata,se spala si se taie in patru.


Se adauga uleiul si apa dupa care se condimenteaza cu condimente de pui dupa gust.


Se lasa la cuptor 45min-1 ora.Dupa care se scoate pe farfurii si se serveste.


Se poate servii si cu salata de ardei copti.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

    Ce bine arata....

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Un deliciu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    Un deliciu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciocanele
  • 1 kg carfoti
  • 250 ml apa
  • condimente de pui
  • 1 pahar ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de pasulischi

rulada cu fructe

Se amesteca galbenusurile cu zahar.Se adauga faina si ciocolata rasa si se amesteca in continuare,la

7 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

tort mascarpone cu fructe de padure

Pentru blat se zdrobesc biscuitii.Se incinge cuptorul la 200 C.Se unge cu unt fundul unei forme de

11 voturi    6 comentarii
1h 5 min
Torturi

prajitura cu branza dulce

Intr-un castron se pun toate ingredientele pentru blat si se framanta bine.Se infasoara in folie

3 voturi    6 comentarii
1h 45 min
Prajituri

mac myra (Chef de cuisine)

Ce bine arata....

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Se feliaza bucata de carne de vitel, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza in vasul de yena, uns in avans cu putin

1 vot    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Cotlet de porc cu cascaval

Cotlet de porc cu cascaval

Condimentam cotletele de porc cu sare si piper macinat, pe ambele parti. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem untul. Punem cotletele

0 voturi    1 comentariu
35 min
Fripturi