Intr-un bol destul de incapator punem ulei, sare, piper, boia apoi busuioc tocat marunt, la fel si patrunjel si cimbru. Dupa care stoarcem lamaia, adaugam usturoiul pisat.
Dam fiecare ciocanel prin aceasta marinata si le lasam acoperite in marinata cu folie transparenta pana a doua zi (12 ore).
Intr-o tava punem ciocanelele, adaugam marinata ramasa si cana de apa si introducem la cuptor pentru 40-50 min.
Se servesc alaturi de o garnitura de cartofi piure sau naturi, mujdei de usturoi si muraturi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii