Nucile tocate grosier si alunele le punem in cuptor sa se rumeneasca putin. Amestecam laptele praf cu cacaua. Punem intr-o cratita zaharul cu apa, le punem sa fiarba in clocot timp de 5 minute. Dupa acest interval luam de pe foc, adaugam untul si esentele, amestecam pana se topeste untul, apoi turnam peste cacao amestecata cu lapte praf. Amestecam bine, punem nucile, apoi rasturnam intr-un vas si lasam sa se raceasca. Pentru un aspect frumos, intindem ciocolata punand o folie alimentara peste aceasta. Cand s-a racit, o taiem in cuburi si servim. Pofta buna!
Alte retete dulci din copilarie gasiti pe blogul Diva in Bucatarie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii