Ceapa, ardeii si rosiile se taie felii subtiri. Uleiul se pune la incalzit si se adauga legumele la calit pina devin sticloase. Adaugam apoi si ciupercile taiate, o canita cu apa, pasta de gogosari, usturoiul ,sare si piper.Lasam sa fiarba toate bine.
Intre timp punem sa se faca mamaliga. La un litru de apa cu sare care fierbe , adaugam 300g malai. Invartim bine sa nu faca cocoloase. Lasam sa fiarba mamaliga la foc mic 15-20 de minute, amestecand din cand in cand.
Cand ciupercile sunt gata se adauga patrunjel verde tocat.
Ciupercile se servesc impreuna cu mamaliguta.
Pofta mare !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii