Se spala ciupercile si li se rup coditele. Se pun ciupercile in tava unsa cu ulei, se presare sare si piper si se lasa putin la cuptor. Separat se taie marunt coditele, ardeiul, ceapa si cascavalul si se amesteca cu condimente. Cand ciupercile incep sa se inmoaie se pune umplutura si se mai lasa 5-10 minute la cuptor, pana se evapora apa lasata de ciuperci. Spre final se presara cu boia de ardei.
pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii