Mixat ouale, laptele si untul topit apoi adaugati faina, praful de copt si sarea amestecand pana ce obtineti o compozitie omogena. In timp ce faceti clatitele puneti bacon-ul la cuptor, lal foc mediu pana ce devine crocant.
Incingeti o tigaie apoi turnati din compozitie pana ce obtineti o clatitia de marimea dorita. Intoarceti clatita cand aceasta capata o culoare aurie.
Procedati astfel pana ce epuizati toata compozitia, scoateti bacon-ul din cuptor si scurgeti pe un prosop de bucatarie de unica folosinta. Serviti calde cu sau fara sirop de artar.
POFTA BUNA!!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii