Faceti clatitele amestecand ingredientele si obtinand o compozitie de consistenta unei smanatne groase.
Prajiti cate un polonic, pe amblele parti, scoateti-le..lasati-le la racorit si apoi umpleti-le.
Pentru umplutura amestecati branza cu zaharul, esenta de rom, stafidele inmuiate in rom. Omogenizati si obtineti o pasta spumoasa. Umpleti cu ea clatitele apoi le rulati sau impaturiti.
Consumati-le alaturi de niste nuci tocate grosier si dulce de leche la discretie.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii