Topim untul.
Topim untul. Intr-un bol, amestecam ingredientele uscate (faina, zaharul vanilat, plicul de cappuccino si praful de sare). Mixam cele 2 oua cu laptele, esenta de vanilie si untul topit. Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente uscate. Mixam bine, iar apoi adaugam ciocolata topita. Eu am folosit topping de ciocolata. Incorporam bine ciocolata. Ungem tigaia de clatite cu un servetel imbibat in ulei. Asa trebuie sa procedam dupa fiecare clatita. Cu un polonic, turnam usor compozitia in centrul tigaii. Lasam aproximativ 1 minut clatita la foc mediu, iar apoi o intoarcem pe partea cealalta.
Decor:
Intr-un bol punem o cescuta de frisca lichida. Mixam pana se ingroasa. Ornam clatitele cu frisca si chipsuri de ciocolata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii