Galbenusurile se bat impreuna cu esentele, praful de sare, coaja de lamaie, untul moale si 50 ml lapte. Se adauga faina treptat si se amesteca bine sa nu faca cocoloase. Subtiem cu restul de lapte si apa minerala.
Separat batem albusurile si adaugam in compozitia de mai sus.
Incingem o tigaie din teflon 3-4 minute, apoi o ridicam de pe foc si cu o pensula o ungem cu putin ulei astfel incat sa fie acoperita toata suprafata.
Luam cu polonicul din compozitie cca 50ml si turnam in mijloc, inclinand tigaia pentru a acoperi suprafata.
Cand se ingheaga pe margini bagam un cutit cu varful lat pe sub clatita si o intoarcem.
Cele care sunt gata le pastram intr-o farfurie deasupra unei oale cu apa fierbinte pentru a se mentine calde. Le putem umple cu Nutella si banane pe masura ce le facem.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii