Colacei pentru mosu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Colacei pentru mosu

Ingrediente

  • 1 ou mare
  • 75 gr. zahar praf
  • 225 gr. faina cernuta
  • 1 lingurita praf de copt fara varf
  • 150 gr. unt la temperatura camerei
  • arome (esente de vanilie, rom, cvoniac ce va place)eu am folosit coniac
  • 3~4 linguri cacao neindulcit
  • visine din dulceata

Mod de preparare

Se mixeaza in crema untul cu zaharul, apoi se adauga oul se mixeaza pana la omogenizare, apoi adaugati faina amestecata aparte cu cacao si praful pentru copt si aromele.

Rezulta un aluat numai bun pentru spritat colacei cu forma de steluta asezati intr-o tava asternuta cu hartie pentru copt neunsa cu nimic.

Dupa ce a-ti spritat colaceii cu diametrul de 3 cm. puneti in centrul fiecarui colacel cate o visina din compot sau dulceata sau confiata va fi ideal pentru ca ar avea o culoare de efect, eu am folosit visine din dulceata.

Coaceti colaceii la 180 de gr. C in cuptorul preaincalzit 15~20 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise