Copanele se spala bine cu apa. Se curata si se dau deoparte. Se curata usturoi si cate 2 catei se bag pe sub pielita de pui. Legumele (morcovii, cartofii, telina) se curata si se taie in bucati. Intr-o tava termorezistenta, se pun legumele, apoi, peste acestea, se adauga copanele. Se presara piper, sare si ardei iute. Se adauga bulionul diluat cu putina apa si inca putina apa, atata cat sa stea puiul.
Se incalzeste cuptorul. Se baga tava in cuptor, unde va sta pana ce se rumeneste, circa 1 ora, la foc mediu.
La final se decoreaza cu verdeata. Se poate servi cu o salata de cruditati. Se recomanda sa nu se consume pielita de pui, caci are grasimi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii