autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Copanele de pui cu masline

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
6-8 ciocanele, 1 kg masline negre fara sare, 2 linguri ulei din samburi de masline, 1 ceapa rosie, 2 linguri de amidon alimentar, sare, piper proaspat macinat, 1 foaie de dafin, 3-4 linguri de pasta de ardei kapia dulce (facut in casa).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Spalam bine maslinele, dupa care le punem intr-o craticioara la fiert. Eu le fierb cam 40-50 de minute dupa care le scot cu o spumiera si le voi adauga peste ciocanelele prajite in prealabil.


Separat, spalam bine ciocanelele si apoi le stergem cu un prosop de hartie, apoi le vom praji cateva minute in 2 linguri de ulei, din seminte de struguri. Scoatem ciocanelele si punem ceapa taiata marunt, sa o prajim 2 minute, apoi adaugam ciocanelele si maslinele. Facem separat un sos din 2 linguri de amidon alimentar cu pasta de ardei kapia dulce, amestecam bine in oala, adaugam si 1 foaie de dafin si apoi o bagam la cuptor pentru 20-25 de minute. Este o mancare deliciosa.


Pofta buna!
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Pui in sos de arahide cu legume

Se pune in wok uleiul de alune iar cand este foarte incins, se adauga radacina de ghimbir si ardeiul.

3 voturi    1 comentariu
25 min
Mancaruri cu carne

Rulada din carne de vita

Carnea se amesteca cu oul, ceapa si franzela inmuiata in lapte si stoarsa. Se adauga mararul,usturoiul

27 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

    Imi place foarte mult...Eu o numesc mancarica de masline...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    BUN RAU DE TOT

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Foarte bun trebuie sa fie.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6-8 ciocanele
  • 1 kg masline negre fara sare
  • 2 linguri ulei din samburi de masline
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri de amidon alimentar
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 foaie de dafin
  • 3-4 linguri de pasta de ardei kapia dulce (facut in casa).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957

Negresa cu glazura de ciocolata.

Pentrut blat: Untul se freaca bine cu 3 galbenusuri, 200 g de zahar si 3 linguri de cacao. Se adauga

63 voturi    18 comentarii
45 min
Prajituri

Tort de mere cu frisca si blat

In cratita in care se face tortul, se caramelizeaza 2 linguri de zahar si se intinde pe peretii cratitei.

180 voturi    22 comentarii
2h
Torturi

Ardei copti umpluti

Se coc ardeii in mod foarte rapid (doar atat incat sa-i putem decoji dar pulpa nu trebuie sa fie

11 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place foarte mult...Eu o numesc mancarica de masline...



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de cocoș

Pilaf cu carne de cocoș

O mancare calsica si gustoasa Am portionat carnea si am spalat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza murata cu coasta afumata.

Varza murata cu coasta afumata.

Usor de facut si fooarte buna! Am pus varza in apa rece si am lasat-o 3ore la desarat. Am portionat coasta si am fiert-o pe jumatate.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne