Cotlet cu ciuperci la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Cotlet cu ciuperci la cuptor

Ingrediente

  • 5 felii cotlet de porc fara os
  • 2 cepe mari
  • 1 borcan mic ciuperci intregi
  • 1/2 ardei kapia
  • 300 gr rosii in suc propriu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita unt

Mod de preparare

Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt.

Ciupercile le spalam si le taiem feliute.

Ardeiul kapia il curatam de seminte si il fasii.

Intr-o tigaie incingem uleiul, inabusim ceapa 2-3 minute la foc potrivit, adaugam ciupercile apoi ardeiul kapia.

Acoperim totul cu o cana de apa.

Rosiile le taiem cubulete, le punem in tigaie, apoi pasta de tomate.

Condimentam cu sare, piper si busuiocul uscat.

Lasam totul la fiert 2 minute, apoi tragem tigaia de pe foc si adaugam usturoiul curatam si taiat feliute.

Cotletul il spalam, il tamponam cu un servet, il condimentam cu sare si piper.

Incingem o tigaie antiaderenta si rumenim putin bucatile de carne pe ambele parti.

Ungem un vas termorezistent cu unt, punem jumatate din amestecul cu ciuperci, bucatile de cotlet, apoi restul de ciuperci.

Acoperim vasul cu staniol si il introducem in cuptor pentru 55 de minute.

Scoatem staniolul si mai lasam 10 minute pana prinde o usoara crusta.

Cand este gata scoatem vasul din cuptor, lasam putin la racorit si putem servi.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise