autor:

Anonim

» » Fripturi

Cotlet de porc la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, untura/ulei, morcovi, ceapa, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Cotletele se frig la cuptor, intr-o tava cu untura/ulei si 50 ml de apa. Cand sunt pe jumatate fripte, se adauga morcovii, ceapa si piper apoi se stropesc cu jiul format.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • untura/ulei
  • morcovi
  • ceapa
  • piper si sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Kalua Pig

Kalua Pig

Este o reteta traditionala din Hawai, in care carnea este preparata, mult timp, intr-o groapa adanca , captusita cu pietre, care retin

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi
Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

Curatam si spalam prepelitele(erau foarte tinere si nu necesita sa le marinam), inlaturam excesul de apa prin tamponare si le lasam

1 vot    0 comentarii
40 min
Fripturi