autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Crema de piersici

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Piersicile curatate de coaja si simburi se fierbe cu apa, vin si zahar, pina se obtine un pireu gros. Dupa ce s-a racit, pireul se amesteca cu galbenusurile puse pe rind, cu gelatina inmuiata in putina apa calda si albusurile spuma Se pune compozitia in cupe si se da la rece.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piersici
  • 1/4 l vin
  • 1/4 l apa
  • 200g zahar
  • 4 oua
  • 3 foi gelatina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ana maria lengher

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Mancare de orez de post

Se caleste ceapa in 2 linguri de ulei.Se adauga morcovele taiat rondele si ardeiul taiat feliute

10 voturi    12 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Friptura inabusita de rata cu sos picant

Rata se curata, se spala si se pune sa se friga inabusit aproximativ 90 de minute,cu sare, piper,

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Cornulețe de vanilie

Cornulețe de vanilie

Ingredientele se amestecă și se frământă bine. Coca obtinută o împărțim în șapte părți egale. Pe fiecare

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Foi napolitana cu crema caramel

Foi napolitana cu crema caramel

Nuca se sfarama cu ciocanul de snitele sau se taie. Se caramelizeaza zaharul(400 g) cu atentie sa nu se arda, apoi se adauga pe rand

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse