autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Crema de piersici

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Piersicile curatate de coaja si simburi se fierbe cu apa, vin si zahar, pina se obtine un pireu gros. Dupa ce s-a racit, pireul se amesteca cu galbenusurile puse pe rind, cu gelatina inmuiata in putina apa calda si albusurile spuma Se pune compozitia in cupe si se da la rece.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piersici
  • 1/4 l vin
  • 1/4 l apa
  • 200g zahar
  • 4 oua
  • 3 foi gelatina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ana maria lengher

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Mancare de orez de post

Se caleste ceapa in 2 linguri de ulei.Se adauga morcovele taiat rondele si ardeiul taiat feliute

10 voturi    12 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui cu fasole verde

Pui se spala si se taie in bucati care apoi se sareaza si se pun intr-o cratita in grasime incinsa

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Briose cu malai si afine

Briose cu malai si afine

Punem malaiul peste faina. Adaugam zaharul si praful de copt si amestecam bine toate ingredientele uscate. Punem laptele batut (sau

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Floricele cu Nutella

Floricele cu Nutella

In robotul de bucatarie punem toate ingredientele in afara de ou si amestecam cu pulsuri pana devine faramicios. Adaugam oul batut si

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse