autor:

autor

» » Paste si pizza

Cus-Cus

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 punga de cus-cus, o lingura de vegeta, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

50 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala cu putin ulei incins se toarna cus-cus-ul si se prajeste amestecand continuu pana devine auriu(cam 2-3 minute).


Se adauga 2 cani cu apa si o lingura de vegeta si se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand.


Cu friptura de pui la cuptor sau pe abur.
Retete
Alte retete din Paste si pizza

Cotlet de porc a la grec cu ciuperci si cus-cus

Punem intr-o tigaie untura si untul la topit , iar feliile de cotlet le dam cu sare si le trecem

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Cus-cus cu legume

Curatam legumele.Taiem ceapa marunt, morcovul bastonase. ardeiul gras si telina cubulete.Punem toate

5 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

50 voturi

Ingrediente

  • 1 punga de cus-cus
  • o lingura de vegeta
  • ulei

Raporteaza reteta

Paste cu ton RIO Mare si ardei

1. Umpleti o oala mare cu apa. Adăugați sare și aduceti la fierbere. Adaugati pastele și gatiti-le.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Reteta de aluat de pizza si Pizza Margherita

1. Intr-un bol incapator, pun zaharul, drojdia si apa si amesteca bine pana se topesc zaharul si

3 voturi    1 comentariu
20 min
Paste si pizza

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

14 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Paste (spaghete) cu ton, rosii si busuioc

Paste (spaghete) cu ton, rosii si busuioc

Curatam usturoiul si il tocam marunt. Intr-o cratita nonaderenta punem putin ulei vegetal de pe conserva de ton sau ulei de masline,

1 vot    0 comentarii
3 min
Mancaruri cu peste
Pizza bread

Pizza bread

Feliem cașcavalul și șunca presată, în felii subțiri, sau în cuburi, dar dăm și pe răzătoare, o parte din ele. Batem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza