autor:

autor

» » Paste si pizza

Cus-Cus

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 punga de cus-cus, o lingura de vegeta, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

50 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala cu putin ulei incins se toarna cus-cus-ul si se prajeste amestecand continuu pana devine auriu(cam 2-3 minute).


Se adauga 2 cani cu apa si o lingura de vegeta si se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand.


Cu friptura de pui la cuptor sau pe abur.
Retete
Alte retete din Paste si pizza

Creveti cu unt, usturoi si cus-cus

Am tocat ceapa marunt (binenteles dupa ce a fost curatata si spalata in prealabil) si 6 catei de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Tochitura macelareasca cu cus-cus

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Paste si pizza

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

50 voturi

Ingrediente

  • 1 punga de cus-cus
  • o lingura de vegeta
  • ulei

Raporteaza reteta

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

14 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pizza pe paine

Painea se inmoaie in lapte, daca este foarte uscata, apoi se aranjeaza intr-o tava. Feliile de

1 vot    0 comentarii
25 min
Paste si pizza

Yakisoba - Paste prajite

Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Carnea se taie bucatele

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza


Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Pizza cu ardei gras si rosii

Pizza cu ardei gras si rosii

Se framanta aluatul si se lasa la dospit cca 30 min. Se intinde o foaie care se aseaza in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza pe bat

Pizza pe bat

Lasam aluatul pentru pizza sa se decongeleze(sau il framantam noi, daca dorim) ,apoi il punem pe o suprafata plana, unsa cu putin ulei. Cascavalul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive