autor:

autor

» » Paste si pizza

Cus-Cus

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Intr-o oala cu putin ulei incins se toarna cus-cus-ul si se prajeste amestecand continuu pana devine auriu(cam 2-3 minute).


Se adauga 2 cani cu apa si o lingura de vegeta si se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand.


Cu friptura de pui la cuptor sau pe abur.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

50 voturi

Ingrediente

  • 1 punga de cus-cus
  • o lingura de vegeta
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

8 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pizza pe paine

Painea se inmoaie in lapte, daca este foarte uscata, apoi se aranjeaza intr-o tava. Feliile de

0 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza

Yakisoba - Paste prajite

Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Carnea se taie bucatele

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
concurs ca dragostea in bucate
Retete
din Paste si pizza
Spaghete cu creveti si carne de scoici

Spaghete cu creveti si carne de scoici

Se pun doua oale pe foc cu apa, una pentru paste si in cealata doar o sa oparim crevetii! nu trebuie fierti. Cand fierbe apa se pun

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Paste cu carne

Paste cu carne

La aceasta reteta am folosit paste fusilli si carnea care mi-a ramas de cand am pregatit carnatii.. Daca nu aveti carne ramasa, o puteti

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne