autor:

Pop Andreea Corina

» » Retete de post

Dovlecel pane de post

Autor: Pop Andreea Corina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Pop Andreea Corina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2011

Ingrediente
1-2 dovlecei, faina, pesmet, sare dupa gust, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala dovleceii, se curata de coaja si se taie rondele.


Se pune sare peste fiecare felie de dovlecel si se lasa sa se odihneasca cateva minute.


Se iau si se dau apoi prin faina si/sau pesmet si se prajesc in ulei incins.


Pont: taie cateva felii de paine pe care asezi rondelele gata prajite(se va mai scurge din ulei).


Se servesc fie cu o salata de rosii si usturoi, fie cu sos de bulion.


Pofta buna!
Retete
Alte retete din Retete de post

Parjolute de post

Se inmoaie painea in apa. Se scurge bine si daca observam la pipait ca nu s-a inmuiat bine coaja

32 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Retete de post

Negresa de post cu visine

Intr-o oala punem apa si zaharul si amestecam pana cand zaharul se topeste. Cand zaharul s-a topit

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de post

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Apreciez prezentarea ta, am retinut si pontul pt eliminarea uleiului, bravo !

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    sunt intr-adevar buni, si dati prin ou batut cand nu este post :)

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Foarte buni!Mie imi plac si cu mujdei de usturoi...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2011

      Sunt foarte bune si eu pregatesc asa ceva .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1-2 dovlecei
  • faina
  • pesmet
  • sare dupa gust
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Apreciez prezentarea ta, am retinut si pontul pt eliminarea uleiului, bravo !



Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Supa de fasole

Supa de fasole

Punem fasolea la inmuiat 2-3 ore sau de pe o zi pe alta. Punem la fiert pentru 20 minute dupa care schimbam apa.Curatam, spalam si taiem

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Clatite de post

Clatite de post

Amestecam toate ingredientele in afara de ulei. Daca vi se pare gros aluatul mai adaugati putina apa. Acoperim cu un prosop si lasam

0 voturi    0 comentarii
15 min
Retete de post