autor:

Pop Andreea Corina

» » Retete de post

Dovlecel pane de post

Autor: Pop Andreea Corina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pop Andreea Corina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2011

Ingrediente
1-2 dovlecei, faina, pesmet, sare dupa gust, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala dovleceii, se curata de coaja si se taie rondele.


Se pune sare peste fiecare felie de dovlecel si se lasa sa se odihneasca cateva minute.


Se iau si se dau apoi prin faina si/sau pesmet si se prajesc in ulei incins.


Pont: taie cateva felii de paine pe care asezi rondelele gata prajite(se va mai scurge din ulei).


Se servesc fie cu o salata de rosii si usturoi, fie cu sos de bulion.


Pofta buna!

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Apreciez prezentarea ta, am retinut si pontul pt eliminarea uleiului, bravo !

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    sunt intr-adevar buni, si dati prin ou batut cand nu este post :)

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Foarte buni!Mie imi plac si cu mujdei de usturoi...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2011

      Sunt foarte bune si eu pregatesc asa ceva .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1-2 dovlecei
  • faina
  • pesmet
  • sare dupa gust
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Apreciez prezentarea ta, am retinut si pontul pt eliminarea uleiului, bravo !



Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Mancare cu masline

Mancare cu masline

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei incins, apoi se adauga morcovul taiat rondele, sare, piper si o lingurita de Maggi,

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta cu ceapa calita

Fasole batuta cu ceapa calita

Fasolea o punem peste noapte in apa la inmuiat. A doua zi o fierbem 10 minute si aruncam apa (procedam asa de 2 ori). Adaugam si a treia

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de post