autor:

Pop Andreea Corina

» » Retete de post

Dovlecel pane de post

Autor: Pop Andreea Corina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Pop Andreea Corina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2011

Ingrediente
1-2 dovlecei, faina, pesmet, sare dupa gust, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala dovleceii, se curata de coaja si se taie rondele.


Se pune sare peste fiecare felie de dovlecel si se lasa sa se odihneasca cateva minute.


Se iau si se dau apoi prin faina si/sau pesmet si se prajesc in ulei incins.


Pont: taie cateva felii de paine pe care asezi rondelele gata prajite(se va mai scurge din ulei).


Se servesc fie cu o salata de rosii si usturoi, fie cu sos de bulion.


Pofta buna!
Retete
Alte retete din Retete de post

Fasole scazuta la cuptor cu ardei kapia copt

Intai de toate, spalam fasolea, pe care o alegem inainte, o punem la inmuiat in apa clocotita pentru

1 vot    2 comentarii
2h 40 min
Retete de post

Guacamole în stil mexican

Puteţi să puneţi totul în mixer sau să le tăiaţi cu mâna cât de fin doriţi. Avocado îl

9 voturi    3 comentarii
20 min
Retete de post

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Apreciez prezentarea ta, am retinut si pontul pt eliminarea uleiului, bravo !

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    sunt intr-adevar buni, si dati prin ou batut cand nu este post :)

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Foarte buni!Mie imi plac si cu mujdei de usturoi...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2011

      Sunt foarte bune si eu pregatesc asa ceva .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1-2 dovlecei
  • faina
  • pesmet
  • sare dupa gust
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Apreciez prezentarea ta, am retinut si pontul pt eliminarea uleiului, bravo !



Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Cartoful curatat si spalat se taie cuburi egale, la fel se procedeaza su vanata si adeiul gras. Morcovul se taie rondele iar rosiile

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Galbiori cu  sos de rosii

Galbiori cu sos de rosii

Galbiorii i-am spalat si i-am curatat foarte bine . I-am lasat la scurs. Intr-o tigaie antiaderanta am incins bine o lingura de ulei

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi