autor:

Alecu Nicoleta

» » Mancaruri cu carne

Drob de ied (miel)

Autor: Alecu Nicoleta (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alecu Nicoleta (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
Ingrediente:, 1 kg carne fiarta(maruntaiele iedului si carne fiarta), , 150 gr de slanina cruda, sare, piper, condiment fucks pentru drob(se gaseste in comert), , 5 legaturi ceapa verde, , 5 legaturi patrunjel, , 6 legaturi marar, , 5 legaturi usturoi verde,, 8 oua crude,, 2 oua fierte tare

Dificultate: Medie Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Preparare:


Se dau toate ingredientele prin masina de tocat dupa care se adauga 7 oua nebatute.


Se amesteca bine si se pun 4 linguri de faina alba.


Se tapeteaza tava cu untura si apoi cu faina.


Se aseaza umplutura in prapur. Pentru a da un aspect placut, se pune un strat de umplutura, 2 oua fierte si taiate in doua la mijloc, apoi un alt starat de umplutura. Astfel, ca atunci cand se va taia o felie de drob se va vedea si o bucatica de ou fiert.


Se unge cu ou batut apoi se da la cuptor.


Se incerca din cand in cand cu paiul daca se face inauntru.


Pofta Buna!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    E foarte bun si gustos!

Dificultate

Medie

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg carne fiarta(maruntaiele iedului si carne fiarta)
  • 150 gr de slanina cruda
  • sare
  • piper
  • condiment fucks pentru drob(se gaseste in comert)
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi patrunjel
  • 6 legaturi marar
  • 5 legaturi usturoi verde,
  • 8 oua crude,
  • 2 oua fierte tare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Alecu Nicoleta

Pasca moldoveneasca

Se amesteca intr-un vas toate ingredientele pentru pasca. Separat, se ia o tava care se unge cu

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
mirey

mirey (Chef de cuisine)

E foarte bun si gustos!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute usoare din carne de pui si ciuperci

Sarmalute usoare din carne de pui si ciuperci

Pregatim compozitia pentru umplutura: Adaugam la carnea tocata de pui: ceapa tocata (putin calita si cu boia dulce), oul, orezul,

0 voturi    0 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Varza cu berbecut

Varza cu berbecut

- Taiem varza fideluta. - Curatam ceapa, o tocam marunt, apoi o punem la calit cu un praf de sare. - Adaugam carnea taiata cubulete. -

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne