autor:

Alecu Nicoleta

» » Mancaruri cu carne

Drob de ied (miel)

Autor: Alecu Nicoleta (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Alecu Nicoleta (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
Ingrediente:, 1 kg carne fiarta(maruntaiele iedului si carne fiarta), , 150 gr de slanina cruda, sare, piper, condiment fucks pentru drob(se gaseste in comert), , 5 legaturi ceapa verde, , 5 legaturi patrunjel, , 6 legaturi marar, , 5 legaturi usturoi verde,, 8 oua crude,, 2 oua fierte tare

Dificultate: Medie Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Preparare:


Se dau toate ingredientele prin masina de tocat dupa care se adauga 7 oua nebatute.


Se amesteca bine si se pun 4 linguri de faina alba.


Se tapeteaza tava cu untura si apoi cu faina.


Se aseaza umplutura in prapur. Pentru a da un aspect placut, se pune un strat de umplutura, 2 oua fierte si taiate in doua la mijloc, apoi un alt starat de umplutura. Astfel, ca atunci cand se va taia o felie de drob se va vedea si o bucatica de ou fiert.


Se unge cu ou batut apoi se da la cuptor.


Se incerca din cand in cand cu paiul daca se face inauntru.


Pofta Buna!
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Muschi de porc cu ciuperci

Preparare:intr-o tigaie cu putin ulei prajim feliile de carne pe ambele parti dupa care le dam deoparte.

23 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Orez cu pulpe la cuptor

Se spala orezul(eu am folosit orez lung cu timp de fierbere 10 minute) si se amesteca cu legumele

9 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Victor Ionita Constantin , 08 august 2015

    foarte bun,dar incearca sa pui ouale separete si albusul batut spuma

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    E foarte bun si gustos!

Dificultate

Medie

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg carne fiarta(maruntaiele iedului si carne fiarta)
  • 150 gr de slanina cruda
  • sare
  • piper
  • condiment fucks pentru drob(se gaseste in comert)
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi patrunjel
  • 6 legaturi marar
  • 5 legaturi usturoi verde,
  • 8 oua crude,
  • 2 oua fierte tare

Raporteaza reteta

Retete
de Alecu Nicoleta

Pasca moldoveneasca

Se amesteca intr-un vas toate ingredientele pentru pasca. Separat, se ia o tava care se unge cu

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
mirey

mirey (Chef de cuisine)

E foarte bun si gustos!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Intr-o tava dreptunghiulara punem cartofii curatati de coaja si taiati in patru, apoi pulpele taiate si ele in doua, morcovii si telina

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu pui si sos de rosii

Paste cu pui si sos de rosii

Eu am folosit paste italiene din grau dur pentru ca fierb mai bine isi pastreaza forma si sunt mai gustoase decat cele romanesti. Pastele

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne