autor:

Alecu Nicoleta

» » Mancaruri cu carne

Drob de ied (miel)

Autor: Alecu Nicoleta (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Preparare:


Se dau toate ingredientele prin masina de tocat dupa care se adauga 7 oua nebatute.


Se amesteca bine si se pun 4 linguri de faina alba.


Se tapeteaza tava cu untura si apoi cu faina.


Se aseaza umplutura in prapur. Pentru a da un aspect placut, se pune un strat de umplutura, 2 oua fierte si taiate in doua la mijloc, apoi un alt starat de umplutura. Astfel, ca atunci cand se va taia o felie de drob se va vedea si o bucatica de ou fiert.


Se unge cu ou batut apoi se da la cuptor.


Se incerca din cand in cand cu paiul daca se face inauntru.


Pofta Buna!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    E foarte bun si gustos!

Dificultate

Medie

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg carne fiarta(maruntaiele iedului si carne fiarta)
  • 150 gr de slanina cruda
  • sare
  • piper
  • condiment fucks pentru drob(se gaseste in comert)
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi patrunjel
  • 6 legaturi marar
  • 5 legaturi usturoi verde,
  • 8 oua crude,
  • 2 oua fierte tare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Alecu Nicoleta

Pasca moldoveneasca

Se amesteca intr-un vas toate ingredientele pentru pasca. Separat, se ia o tava care se unge cu

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
mirey

mirey (Chef de cuisine)

E foarte bun si gustos!

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Spalam carnea, o tamponam cu un servetel si o taiem bucati potrivite. Decojim morcovul, il dam pe razatoarea mare, ceapa o curatam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Aluatul: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Punem faina cernuta intr-un bol, sarea, drojdia si incepem sa framantam. Turnam

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne