autor:

Alecu Nicoleta

» » Mancaruri cu carne

Drob de ied (miel)

Autor: Alecu Nicoleta (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Preparare:


Se dau toate ingredientele prin masina de tocat dupa care se adauga 7 oua nebatute.


Se amesteca bine si se pun 4 linguri de faina alba.


Se tapeteaza tava cu untura si apoi cu faina.


Se aseaza umplutura in prapur. Pentru a da un aspect placut, se pune un strat de umplutura, 2 oua fierte si taiate in doua la mijloc, apoi un alt starat de umplutura. Astfel, ca atunci cand se va taia o felie de drob se va vedea si o bucatica de ou fiert.


Se unge cu ou batut apoi se da la cuptor.


Se incerca din cand in cand cu paiul daca se face inauntru.


Pofta Buna!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    E foarte bun si gustos!

Dificultate

Medie

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg carne fiarta(maruntaiele iedului si carne fiarta)
  • 150 gr de slanina cruda
  • sare
  • piper
  • condiment fucks pentru drob(se gaseste in comert)
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi patrunjel
  • 6 legaturi marar
  • 5 legaturi usturoi verde,
  • 8 oua crude,
  • 2 oua fierte tare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Alecu Nicoleta

Pasca moldoveneasca

Se amesteca intr-un vas toate ingredientele pentru pasca. Separat, se ia o tava care se unge cu

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
mirey

mirey (Chef de cuisine)

E foarte bun si gustos!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu garnitura de legume

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Galette din cartofi cu piept de curcan

Galette din cartofi cu piept de curcan

Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien. Ardeii ii feliem subtire. Pieptul il taiem fasiute. Sotam ceapa in 2 linguri

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne