autor:

Anca Bordeianu

» » , Retete de Pasti, Aperitive cu carne

Drob de pasare

Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
-1kg de ficat de pasare,-500gr de pipote si inima de pui, de carne tocata de pui,doua legaturi de ceapa, de marar,sare si piper dupa gust si 3 oua crude si 2 oua fierte

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare. lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga carnea tocata ,verdeata ,ouale ,sarea si piperul dupa gust.


Se amesteca toate bine si se pun intr-o tava de cozonac tapetata cu unt si pesmet.


Se tine la cuptor pina ce este gata.A doua zi se poate scoate din tava se garniseste cu frunze de salata,rosii,castraveti proaspeti,ridichi si ouale fierte taiate feli.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marcel Mircea , 09 aprilie 2015

    bune

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Foarte bun!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2010

      Imi place foarte mult drobul,dar nu am facut pana acum din pasare,o sa il incerc sigur.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

      Foarte gustos.Si eu pregatesc drob din carne de pui,pipote si inimioare,dar in loc de ficatei adaug ciuperci.Nu-mi plac ficateii in drob pentru ca dau o culoare inchisa preparatului.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

      Cred ca e tare bun!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Arata minunat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • -1kg de ficat de pasare,-500gr de pipote si inima de pui, de carne tocata de pui,doua legaturi de ceapa, de marar,sare si piper dupa gust si 3 oua crude si 2 oua fierte

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anca Bordeianu

Tort cu crema de ciocolata

Din ingredientele mentionate mai sus se face un blat de panispan se coace intr-o forma rotunda se

3 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Tarte cu mere

Din ingredientele mentionate faceti un aluat mai tare le puneti pe tavitele de mini tarte se umple

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri

Salam de biscuiti- versiunea mea

Rahatul se pune pe foc cu apa si se amesteca pina ce se face o pasta.Se adauga biscuiti ,zaharul

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Sfaturi
Idei si retete pentru Pasti
8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

Cozonacul este nelipsit de pe mesele de sarbatoare ale romanilor, fiind unul dintre deserturile preferate ale multora dintre noi.

6 voturi   5 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

  Dupa Paste, se intampla sa ramanem cu o multime de oua colorate pe care nimeni nu le mai mananca. Si pentru ca risipa

6 voturi   8 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

  Pentru ca masa de Paste trebuie sa fie plina cu cele mai delicioase si atent pregatite feluri de mancare, v-am pregatit

3 voturi   0 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Vezi toate articolele