autor:

Elly

» » , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne

Drob de porc

Autor: Elly (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 aprilie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elly (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 aprilie 2011

Ingrediente
Maruntaie de porc ( ficat, limba, inima), 3 oua crude, 3 cepe, patrunjel verde, marar, o capatana de usturoi, 1 cutie de smantana, sare, piper, cimbru, ulei, unt pentru uns tava

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Se fierb maruntaiele in apa cu sare. se racesc se trec prin masina de tocat carne.


Ceapa se taie marunt, se caleste, la fel si usturoiul pisat, apoi adaugam verdeata. Lasam sa se raceasca apoi adaugam ouale crude (eu bat separat albusul pentru ca drobul sa fie pufos), smantana, sare, piper, cimbru. Amestecam totul. Ungem cu unt o tava de chec (eu folosesc hartie de copt) si punem umplutura niveland-o cu lingura si pe deasupra punem un ou pe care l-am batut. Asezam cateva bucatele de unt deasupra. Drobul de porc se coace aproximativ 30 de minute.Dupa ce se raceste bine se felieaza.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

10 voturi

Ingrediente

  • Maruntaie de porc ( ficat
  • limba
  • inima)
  • 3 oua crude
  • 3 cepe
  • patrunjel verde
  • marar
  • o capatana de usturoi
  • 1 cutie de smantana
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • unt pentru uns tava

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Elly

Prajitura Bounty

Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga ouale, unul cate unul si laptele. La final am adaugat

4 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri

Ciulama cu limba de porc

Se taie limba de porc in bucati si se fierbe in apa sarata (cam 2 litri de apa), dupa primul clocot

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Clatite cu dulceata

Se bat ouale spuma,dupa care se adauga apa minerala (laptele) si faina treptat pana se obtine un

7 voturi    2 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Sfaturi
Idei si retete pentru Pasti
8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

Cozonacul este nelipsit de pe mesele de sarbatoare ale romanilor, fiind unul dintre deserturile preferate ale multora dintre noi.

6 voturi   5 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

  Dupa Paste, se intampla sa ramanem cu o multime de oua colorate pe care nimeni nu le mai mananca. Si pentru ca risipa

6 voturi   8 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

  Pentru ca masa de Paste trebuie sa fie plina cu cele mai delicioase si atent pregatite feluri de mancare, v-am pregatit

3 voturi   0 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Vezi toate articolele