autor:

Fara foto

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de pui

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 martie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 martie 2010

Ingrediente
500 gr piept de pui dezosat, , 500 gr ficat de pui, , 2 legaturi de ceapa verde, , 1 legatura marar, , 1 legatura patrunjel, , 7 oua, , sare, , piper, , condimente speciale pentru carnea de pui

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune la fiert. Ficatul se caleste un pic in ulei, dupa care se taie in cubulete mici. Dupa ce s-a fiert, pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau se toaca de mana foarte marunt. Ceapa si verdeata se toaca la randul lor marunt.


Se amesteca bine toate ingredientele (carnea, ficatul, ceapa, verdeata si 3 oua) apoi se condimenteaza dupa gust. Eu m-am gandit sa dau drobului o alta forma decat cea clasica de "chec", asa ca am folosit niste forme mai inalte de tarte. Ungeti formele cu ulei si puneti un strat din compozitie, iar la mijloc asezati 3 oua fierte tare, dupa care le acoperiti din nou cu un strat din compozitie. Inainte sa o bagati la cuptor, ungeti toata suprafata cu un ou.


Se tine la cuptor circa 45 minute. Pofta mare si un Paste fericit!

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iulie 2012

    Asa fac si eu drobul de pui dar folosesc piept de pui ,ficatei, pipote si inimioare.Pentru deasupra folosesc ou batut amestecat cu cascaval ras ,cantitatile variaza in functie de tava in care fac drobul.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Draga mea, arata foarte apetisant!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos!Asa il fac si eu,doar ca pieptul de pui il pun crud.Se leaga mai bine si nu iese asa uscat.Iar produsul final arata extraordinar!

    • Fara foto

      ICE (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Multumesc Maria!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Foarte gustos si frumos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 500 gr ficat de pui
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 7 oua
  • sare
  • piper
  • condimente speciale pentru carnea de pui

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ICE

Desert racoros din iaurt

Piscoturile de sampanie, se asaza pe fundul vasului in care faceti desertul, impreuna cu cateva lingurite

3 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Tort Sesame Street

Biscuitii se maruntesc cu sucitorul, sau ii puteti pune in blender, eu asa am procedat. Untul se

6 voturi    10 comentarii
3h 10 min
Torturi

Spanac in chifla cu susan

Spanacul se curata si se spala, apoi se pune la fiert, in apa clocotita cu putina sare. Ceapa se

3 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sfaturi
Idei si retete pentru Pasti
8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

Cozonacul este nelipsit de pe mesele de sarbatoare ale romanilor, fiind unul dintre deserturile preferate ale multora dintre noi.

6 voturi   5 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

  Dupa Paste, se intampla sa ramanem cu o multime de oua colorate pe care nimeni nu le mai mananca. Si pentru ca risipa

6 voturi   8 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

  Pentru ca masa de Paste trebuie sa fie plina cu cele mai delicioase si atent pregatite feluri de mancare, v-am pregatit

3 voturi   0 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Vezi toate articolele