autor:

Fara foto

» » Aperitive

Drob din ficat de pasare

Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
1 pachet ficatei de pasare, 2 cutii ciuperci, 6 oua, 1 cescuta gris, 2 cepe, 1 legatura marar si 1 legatura patrunjel, sare si piper dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se fierb ficateii de pasare si se toaca.


Se adauga ciupercile tocate, ceapa calita in putin ulei, mararul, patrunjelul, sarea, piperul, si la urma grisul si ouale. Compozitia se pune intr-o tava de cozonac si se baga la cuptor, la foc potrivit timp de 30-40 min
Retete
Alte retete din Aperitive

Clatite integrale cu branza si oua ochiuri

Se amesteca cele doua tipuri de faina cu oul, sarea, uleiul si piper, apoi se adauga treptat apa.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

Cartofi noi gratinati

Decojim cartofii, ii spalam si ii taiem pe jumatate. Daca sunt micuti ii lasati intregi. Ii punem

4 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    OCTAVIAN (Chef de cuisine):

    Ieri am citit reteta, ieri am si mincat, ca muream de pofta. Am modificat putin, in loc de 2 cepe, am pus o ceapa si un praz mediu (taiat rondele), plus jumatate de ardei gras rosu, taiat cubulete. Cum sunt hapsin la condimente, am pus o lingurita cu virf de piper si cam tot atita de ardei iute uscat si tocat marunt, cu seminte cu tot... In cuptor a tot bolborosit pe margini, lasa apa multa ciupercile, asa ca am asteptat mai mult, nu a iesit asa de auriu. Servit cu mazare si paine de casa, nu am auzit nici un cuvint la masa, era graba mare. Azi noapte cred ca au navalit tatarii, ca azi dimineata mai era o bucata lata de exact 3 degete in frigider... Super!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Eu nu pun ciuperci la drobul de pui,dar pun piept de pui crud.Am sa incerc si cu ciuperci.Felicitari pentru reteta!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Mama mea, numeste acest drob fals.Este delicios si acesta.

Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet ficatei de pasare
  • 2 cutii ciuperci
  • 6 oua
  • 1 cescuta gris
  • 2 cepe
  • 1 legatura marar si 1 legatura patrunjel
  • sare si piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de amalia runceanu

Paste cu ciuperci

Se fierb pastele cu putina sare. Sosul, se prepara astfel: se pune putin ulei la incins, peste care

1 vot    0 comentarii
50 min
Paste si pizza

Spaghete milaneze

Sunca se taie felii subtiri, la fel si ciupercile, cascavalul se da prin razuitoare. Spaghetele se

3 voturi    1 comentariu
40 min
Paste si pizza

Gogosi din iaurt

Iaurtul se amesteca bine cu oul, sarea, coaja de lamaie, se adauga faina cu praful de copt. se omogenizeaza

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

mirey (Chef de cuisine)

Eu nu pun ciuperci la drobul de pui,dar pun piept de pui crud.Am sa incerc si cu ciuperci.Felicitari pentru reteta!



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Pogaci

Pogaci

Pentru inceput macinam jumarile (cu masina de macinat carne), rezulta o pasta ;-) pe care o dam de-oparte. Apoi punem laptele caldut

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Burger cu rosii si mozzarella

Burger cu rosii si mozzarella

Burgerii: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu sare, piper, mustarul, oul si cimbrul. Ceapa o curatam si o tocam cat mai marunt,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne