autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

Drob din ficat de pasare

Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb ficateii de pasare si se toaca.


Se adauga ciupercile tocate, ceapa calita in putin ulei, mararul, patrunjelul, sarea, piperul, si la urma grisul si ouale. Compozitia se pune intr-o tava de cozonac si se baga la cuptor, la foc potrivit timp de 30-40 min

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    OCTAVIAN (Chef de cuisine):

    Ieri am citit reteta, ieri am si mincat, ca muream de pofta. Am modificat putin, in loc de 2 cepe, am pus o ceapa si un praz mediu (taiat rondele), plus jumatate de ardei gras rosu, taiat cubulete. Cum sunt hapsin la condimente, am pus o lingurita cu virf de piper si cam tot atita de ardei iute uscat si tocat marunt, cu seminte cu tot... In cuptor a tot bolborosit pe margini, lasa apa multa ciupercile, asa ca am asteptat mai mult, nu a iesit asa de auriu. Servit cu mazare si paine de casa, nu am auzit nici un cuvint la masa, era graba mare. Azi noapte cred ca au navalit tatarii, ca azi dimineata mai era o bucata lata de exact 3 degete in frigider... Super!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Eu nu pun ciuperci la drobul de pui,dar pun piept de pui crud.Am sa incerc si cu ciuperci.Felicitari pentru reteta!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Mama mea, numeste acest drob fals.Este delicios si acesta.

Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet ficatei de pasare
  • 2 cutii ciuperci
  • 6 oua
  • 1 cescuta gris
  • 2 cepe
  • 1 legatura marar si 1 legatura patrunjel
  • sare si piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de amalia runceanu

Paste cu ciuperci

Se fierb pastele cu putina sare. Sosul, se prepara astfel: se pune putin ulei la incins, peste care

1 vot    0 comentarii
50 min
Paste si pizza

Spaghete milaneze

Sunca se taie felii subtiri, la fel si ciupercile, cascavalul se da prin razuitoare. Spaghetele se

3 voturi    1 comentariu
40 min
Paste si pizza

Gogosi din iaurt

Iaurtul se amesteca bine cu oul, sarea, coaja de lamaie, se adauga faina cu praful de copt. se omogenizeaza

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

mirey (Chef de cuisine)

Eu nu pun ciuperci la drobul de pui,dar pun piept de pui crud.Am sa incerc si cu ciuperci.Felicitari pentru reteta!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu pui si sunca

Ciuperci umplute cu pui si sunca

Pentru inceput, taiem ceapa marunt si o punem in putin ulei la foc mic. Taiem carnea de pui cubulete mici si o adaugam peste ceapa.

3 voturi    5 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva complet si o punem peste faina. Incepem

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne