autor:

Vicky

» » Retete de post

Fasole verde cu usturoi

Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iulie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la fiert.


Separat se face mujdeiul de usturoi, tocam usturoiul, punem sare dupa gust si apa. Cand a fiert fasolea, se scurge bine de apa si apoi se caleste in 2 lingui de ulei foarte putin, se pune mujdeiul de usturoi si se serveste cu mamaliga. Eu am servisto fara nimic ca-mi era dor de gustul de fasole si usturoi.


Pofta buna!

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Daniel Florin Andrei , 06 aprilie 2014

    Fff buna

  • Fara foto

    Marius Petrisor , 06 aprilie 2014

    super

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    O bunatate !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Imi place foart mult !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Arata tare bine!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Foarte bune...eu adaug si un pic de bulion...!

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Ce bunatate de mancarica, si atat de simplu si rapid de preparat. Eu ii pun una sau doua rosii decojite si taiate marunt,marunt.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Foarte buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • Fara foto

      panseluta , 08 noiembrie 2009

      si eu pun le reteta asta neaparat otet si marar din belsug.il prefer pe cel balsamic desi ii modifica culoarea. dar eu mai fac fasolea asta cu maioneza picanta aceleasi ingrediente dar cu maioneza.am facut-o chiar si cu ton maruntit din conserva si a iesit foarte buna. e o salata destul de fina daca o asezonezi bine si imi displace mie personal,asocierea cu mamaliga.

    • Fara foto

      pansy , 08 noiembrie 2009

      iti sugerez sa amesteci usturoiul cu o maioneza mai picanta si marar din belsug

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

      Apetisanta

    • Fara foto

      gorun elena , 03 august 2009

      intamplator am pregatit acum douazile aici in germania cu fasole din gradina acest preparat.incearca si pune si o lingura de otet pt salata ,e minunat!

    • Fara foto

      ada , 30 iulie 2009

      E buna, acuma am pregatit-o.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • fasole verde
  • sare
  • usturoi
  • apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Vicky

Tort diplomat

Galbenusurile se freaca cu zaharul,zaharul vanilat, adaugam laptele treptat si punem la fiert pe

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Sos de usturoi cu smantana

Usturoiul se curata si se piseaza bine, se pune sare si piper, se amesteca bine. Se adauga ulei si

32 voturi    10 comentarii
20 min
Sosuri

Tort de clatite cu crema de vanilie

Prepararea clatitelor: Intr-o craticioara se pune laptele, adaugam si zaharul.Punem si sticluta

52 voturi    17 comentarii
1h
Torturi

Daniel Florin Andrei

Fff buna

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Salam de biscuiți cu nucă

Salam de biscuiți cu nucă

Printre cele mai simple și gustoase deserturi de post este salamul de biscuiți. Mie îmi aduce aminte de copilărie și savurez

35 voturi    10 comentarii
45 min
Retete de Craciun
Negresa

Negresa

Se face maiaua cu putina faina, lapte cald, zahar si drojdie; intre timp amestecam restul de faina cu cacao si zahar. Dupa 15 minute

7 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse