autor:

Ramona

» » Mancaruri cu carne

Ficatei de pasare

Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pun la prajit ficateii in putin ulei. Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa taiata fideluta si usturoiul tocat marunt.


Se lasa la prajit cca 30 de minute, completandu-se din cand in cand cu putin vin alb (sau apa pentru cine nu doreste vin). Cand ficateii sunt gata, se pune o lingura de faina si un pahar de apa, se condimenteaza cu boia, piper si sare, si se mai lasa la prajit inca 10-15 min. Apoi se adauga patrunjelul tocat.


Ficateii de pasare se pot servi fie cu mamaliguta, fie cu cartofi piure.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

    Ce buni sunt cu mamaliga! Mie imi plac mai tare ficateii pane cu pireu de cartofi.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte buni!Vin si eu cu ficateii mei...imi dai o portie de mamaliga?!...

  • Fara foto

    Liviu , 14 martie 2010

    Ma rostogolesc cu placere.....Excelent!!!

    • Fara foto

      liliana , 21 noiembrie 2009

      excelenti

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      Delicios

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pasare
  • 2 cepe rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • o lingura de faina
  • un pahar de apa
  • 2 lingurite de boia
  • sare si piper
  • frunze de patrunjel.
  • Garnitura de cartofi piure sau mamaliguta.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Ramona

Limonadă cu grepfruit si lămâie

Se taie in doua grepfruit-urile și se storc pe storcătoarea de citrice, se pun in vasul dorit,

16 voturi    5 comentarii
10 min
Cafele si ceaiuri

Chec Simplis

Se separa albusurile de galbenusuri. La cele 4 albusuri se adauga foarte putina sare (mai putin decat

1 vot    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Ciorba de burta

Se pune apa rece la fiert, in care se pune osul de vita si carnea de manzat. Se ia spuma, si se continua

117 voturi    27 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce buni sunt cu mamaliga! Mie imi plac mai tare ficateii pane cu pireu de cartofi.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui la cuptor

Pui la cuptor

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie bucati. Ouale se bat bine cu condimentele si smantana. Bucatile de pui se adauga in oua

51 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui tirolez

Pui tirolez

Pieptul de pui l-am taiat felii. Le-am spalat bine si le-am lasat sa se scurga. Am condimentat cu sare de mare, piper proaspat rasnit,

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne