autor:

katy

» » Mancaruri cu peste

FILETE DE PANGA LA CUPTOR

Autor: katy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
4 filete de panga(peste alb,oceanic), sare,piper,boia dulce,delicat, bulion, usturoi praf, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Se spala si se aseaza pestele in tava unsa in prealabil cu putin ulei.


Se presara pe deasupra cu sare, si delicat si se introduce la cuptor. Cand este aproape gata,se face un sos din bulion,usturoi si o cana cu apa si se toarna peste peste. Patrunjelul se adauga la sfarsit,dupa ce am scos pestele in farfurii.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

    Este tare bun!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Imi place foarte mult. Cred ca e grozav la gust!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

    Merge si cu sos alb.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4 filete de panga(peste alb,oceanic)
  • sare,piper,boia dulce,delicat
  • bulion
  • usturoi praf
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de katy

SALATA DE FRUCTE

Se taie fructele in cubulete,se amesteca intr-un castron mare,apoi se aseaza in castronele mici sau

80 voturi    21 comentarii
15 min
Salate de fructe

Clatite cu gem

Se bat ouale cu sarea,zaharul vanilat si uleiul, apoi se adauga faina putin cate putin si apa minerala

7 voturi    7 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Ostropel de pui cu ardei

Se spala carnea de pui si se proportioneaza. Ceapa si ardeii se curata si se taie julien. Rosiile

6 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Este tare bun!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Budinca de peste

Budinca de peste

Pestele (eu folosesc cod), curatat de piele si oase, se toaca marunt. Se amesteca bine cu chiflele inmuiate in lapte, stoarse si faramitate,

13 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu peste
Sufle de spanac

Sufle de spanac

Se pune untul la topit intr-o cratita si se amesteca cu 2 linguri de faina. Dezlegi cu laptele si lasi sa fiarba pana devine ca o budinca.Adaugi

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu oua