autor:

katy

» » Mancaruri cu peste

FILETE DE PANGA LA CUPTOR

Autor: katy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala si se aseaza pestele in tava unsa in prealabil cu putin ulei.


Se presara pe deasupra cu sare, si delicat si se introduce la cuptor. Cand este aproape gata,se face un sos din bulion,usturoi si o cana cu apa si se toarna peste peste. Patrunjelul se adauga la sfarsit,dupa ce am scos pestele in farfurii.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

    Este tare bun!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Imi place foarte mult. Cred ca e grozav la gust!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

    Merge si cu sos alb.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4 filete de panga(peste alb,oceanic)
  • sare,piper,boia dulce,delicat
  • bulion
  • usturoi praf
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de katy

Clatite cu gem

Se bat ouale cu sarea,zaharul vanilat si uleiul, apoi se adauga faina putin cate putin si apa minerala

7 voturi    7 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Ostropel de pui cu ardei

Se spala carnea de pui si se proportioneaza. Ceapa si ardeii se curata si se taie julien. Rosiile

6 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Salata Beouf pestisor

Pieptul de pui se fierbe, se dezoseaza si se taie in cubulete mici. Legumele (cartofi, morcovi)

7 voturi    16 comentarii
1h 15 min
Salate cu carne

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Este tare bun!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Creveti cu unt, usturoi si cus-cus

Creveti cu unt, usturoi si cus-cus

Am tocat ceapa marunt (binenteles dupa ce a fost curatata si spalata in prealabil) si 6 catei de usturoi mai maricei, atat cat sa adun

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si putin ulei de masline dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste