Se intinde aluatul, se taie in fâsii micute cât sã intre un cremvursti.
Peste fiecare bucãticã de aluat se pune f. putin ketchup, apoi cremvursti, ruleazã.
Se ung cu 1 gãlbenus. Se poate pune chimion, mãrar sec, piper...
Se dau la copt.
Crema pt. foietaje:
Se face o maionezã din ulei de mãsline,1 gãlbenus,2 linguri de mustar,1 linguritã otet balsamic, sare si piper.
Crema de maionezã se poate schimba cu maionezã din comert, ketch-up, sos guacamole sau sos de tomate cu ardei:))Este un aperitiv super rapid!
Poftã bunã!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii