autor:

CeReteteMaiFacFetele

» » Fripturi

Frigarui din piept de pui la gratar

Autor: CeReteteMaiFacFetele (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Spalam si zvantam pieptul de pui si il taiem cuburi pe care le condimentam cu condimentul de pui(knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate). Taiem ardeii si ceapa tot sub forma de cuburi si le infigem alternativ pe betele de frigarui: o bucata de pui, una de ardei, una de ceapa, samd…


Topim untul aromat cu verdeata si ungem frigaruile cu ajutorul unei pensule de silicon. Untul va aroma placut carnea de pui si o va pastra frageda si suculenta.


Prajim pe gratar pe toate partile pana se rumenesc frumos.


Servim cu ardei copti, mujdei cu rosii coapte si cu cartofi sub diverse forme (prajiti, copti, innabusiti la ceaun, pireu, natur)

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

    delicioase!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Foarte bine arata, tare bun, am sa gatesc si eu.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Bune si frumos prezentate!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Delicios

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • (pt 2-3 portii): 1 piept de pui
  • 2 ardei capia rosii
  • 2 cepe
  • 4 felii unt cu verdeata
  • condiment pentru pui (knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate)
  • 10 bete pentru frigarui

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de CeReteteMaiFacFetele

Cotlet de porc la tava in vin alb

Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente

5 voturi    4 comentarii
50 min
Fripturi

Friptura de miel in vin rosu

Spalam carnea de miel si o tinem 10min in apa rece cu sare sa se curete de sange. Punem uleiul

22 voturi    9 comentarii
1h
Retete de Pasti

Pulpe de pui pe pat de legume

Reteta e cat de poate de simpla, taiem legumele, punem uleiul in tava, si le asezam ca un pat. Adaugam

3 voturi    5 comentarii
40 min
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

delicioase!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Fripturi
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pasul 2: Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul.Amestecam ceapa tocata cu usturoiul. Pregatim

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi