autor:

CeReteteMaiFacFetele

» » Fripturi

Frigarui din piept de pui la gratar

Autor: CeReteteMaiFacFetele (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Spalam si zvantam pieptul de pui si il taiem cuburi pe care le condimentam cu condimentul de pui(knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate). Taiem ardeii si ceapa tot sub forma de cuburi si le infigem alternativ pe betele de frigarui: o bucata de pui, una de ardei, una de ceapa, samd…


Topim untul aromat cu verdeata si ungem frigaruile cu ajutorul unei pensule de silicon. Untul va aroma placut carnea de pui si o va pastra frageda si suculenta.


Prajim pe gratar pe toate partile pana se rumenesc frumos.


Servim cu ardei copti, mujdei cu rosii coapte si cu cartofi sub diverse forme (prajiti, copti, innabusiti la ceaun, pireu, natur)

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

    delicioase!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Foarte bine arata, tare bun, am sa gatesc si eu.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Bune si frumos prezentate!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Delicios

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • (pt 2-3 portii): 1 piept de pui
  • 2 ardei capia rosii
  • 2 cepe
  • 4 felii unt cu verdeata
  • condiment pentru pui (knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate)
  • 10 bete pentru frigarui

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de CeReteteMaiFacFetele

Cotlet de porc la tava in vin alb

Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente

5 voturi    4 comentarii
50 min
Fripturi

Pulpe de pui pe pat de legume

Reteta e cat de poate de simpla, taiem legumele, punem uleiul in tava, si le asezam ca un pat. Adaugam

3 voturi    5 comentarii
40 min
Fripturi

Friptura de miel in vin rosu

Spalam carnea de miel si o tinem 10min in apa rece cu sare sa se curete de sange. Punem uleiul

22 voturi    9 comentarii
1h
Retete de Pasti

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

delicioase!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute. Mod de preparare sos: Se calesc ceapa si ciupercile in ulei. Se adauga smantana

0 voturi    0 comentarii
40 min
Fripturi
Pui cu mustar si usturoi a la Jacques Pepin

Pui cu mustar si usturoi a la Jacques Pepin

Incepem prin a porni cuptorul si a-l seta la 180°C, dupa care trecem la pregatirea puiului. Acesta se spala cu grija, se sterge

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi