1.Pulpa de miel se tine 24 de ore in sos marinat, facut din:2 pahare vin alb, 10 catei de usturoi, 2 cepe , 1 morcov taiat rondele, 2 foi de dafin.
2.A doua zi se scoate carnea din marinata ,se sareaza si pipereaza si se pune intr-o tava cu o cana din baitul , in care s-a marinat carnea si se da la cuptor.Din cand in cand se stropeste carnea cu jiul din tava;daca este nevoie , se completeaza cu apa.Cand carnea este bine patrunsa si s-a rumenit pe ambele parti, se strecoara din marinata 1 pahar de lichid si se amesteca cu 1 pahar de smantana, care se toarna peste friptura.Se mai lasa la cuptor inca 15 minute.
3.Se taie friptura felii si se aseaza pe foi de salata verde.Se serveste cu piure de cartofi si sosul din tava,salata verde si un vin alb sec.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii