autor:

autor

» » Fripturi

Friptura de vitel

   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
800 gr. carne de vitel (muschi), 3-4 catei de usturoi, frunze de marar, un castravete murat, slanina, condiment (piper, nucsoara..), sare, un pahar de vin alb, 2-3 linguri de faina

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

23 voturi

Mod de preparare

Daca muschiul este prea mare in grosime se taie in doua, dar sa ramana unite cele doua jumatati.


Se cresteaza, iar in aceste creste se pun bucatele mici de slanina si usturoiul taiat feliute. Castravetele se taie felii si se asaza pe muschi, impreuna cu mararul taiat marunt.


Se condimenteza si apoi se ruleaza astfel carnea.


Se leaga bine cu ata alba si se prajeste pe toate partile. Dupa ce s-a prajit, se curata cratita si se pune la fiert mai apoi in vin. Dupa ce s-a fiert se scoate carnea pe platou iar in vin se face sos din faina.


Se serveste cu piure de cartofi si eventual legume fierte pentru aspect, presarate peste cartofi

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

23 voturi

Ingrediente

  • 800 gr. carne de vitel (muschi)
  • 3-4 catei de usturoi
  • frunze de marar
  • un castravete murat
  • slanina
  • condiment (piper
  • nucsoara..)
  • sare
  • un pahar de vin alb
  • 2-3 linguri de faina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi

Costite de porc la gratar cu miere si sos teriyaki

Am vazut un “rack of ribs” sau niste coaste bestiale de porc intr-o vitrina la o macelarie

0 voturi    1 comentariu
45 min
Fripturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Mai intai curatam si spalam puiul si il lasam la scurs. Il condimentam bine in interior si exterior cu condimentele de la fuchs, si

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Coaste de porc picante

Coaste de porc picante

Preparam marinada din ingredientele pe care le-am mentionat mai sus.Le punem pe toate ,intr-un vas sau cutie cu capac( asa am facut

3 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi