autor:

autor

» » Fripturi

Friptura de vitel

   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
800 gr. carne de vitel (muschi), 3-4 catei de usturoi, frunze de marar, un castravete murat, slanina, condiment (piper, nucsoara..), sare, un pahar de vin alb, 2-3 linguri de faina

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

24 voturi

Mod de preparare

Daca muschiul este prea mare in grosime se taie in doua, dar sa ramana unite cele doua jumatati.


Se cresteaza, iar in aceste creste se pun bucatele mici de slanina si usturoiul taiat feliute. Castravetele se taie felii si se asaza pe muschi, impreuna cu mararul taiat marunt.


Se condimenteza si apoi se ruleaza astfel carnea.


Se leaga bine cu ata alba si se prajeste pe toate partile. Dupa ce s-a prajit, se curata cratita si se pune la fiert mai apoi in vin. Dupa ce s-a fiert se scoate carnea pe platou iar in vin se face sos din faina.


Se serveste cu piure de cartofi si eventual legume fierte pentru aspect, presarate peste cartofi
Retete
Alte retete din Fripturi

Friptura de vitel in sos negru

Se taie bucatele carnea de vitel si se baga in punga magica impreuna cu maslinele si condimentele

1 vot    3 comentarii
1h
Fripturi

Friptura de vitel la gratar

Se pregateste gratarul si se incinge bine, se taie carnea felii se da cu sare si se presara cimbru

4 voturi    1 comentariu
40 min
Fripturi

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

24 voturi

Ingrediente

  • 800 gr. carne de vitel (muschi)
  • 3-4 catei de usturoi
  • frunze de marar
  • un castravete murat
  • slanina
  • condiment (piper
  • nucsoara..)
  • sare
  • un pahar de vin alb
  • 2-3 linguri de faina

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

3 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat impreuna cu uleiul de masline si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Piept de pui cu garnitura de cartofi

Piept de pui cu garnitura de cartofi

Se face un mix de condimente din zeama de la lamaie, sare, piper si condimentele ptr. carne de pasare si se unge carnea de pui. Se

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi