autor:

autor

» » Fripturi

Friptura de vitel

   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Daca muschiul este prea mare in grosime se taie in doua, dar sa ramana unite cele doua jumatati.


Se cresteaza, iar in aceste creste se pun bucatele mici de slanina si usturoiul taiat feliute. Castravetele se taie felii si se asaza pe muschi, impreuna cu mararul taiat marunt.


Se condimenteza si apoi se ruleaza astfel carnea.


Se leaga bine cu ata alba si se prajeste pe toate partile. Dupa ce s-a prajit, se curata cratita si se pune la fiert mai apoi in vin. Dupa ce s-a fiert se scoate carnea pe platou iar in vin se face sos din faina.


Se serveste cu piure de cartofi si eventual legume fierte pentru aspect, presarate peste cartofi

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

23 voturi

Ingrediente

  • 800 gr. carne de vitel (muschi)
  • 3-4 catei de usturoi
  • frunze de marar
  • un castravete murat
  • slanina
  • condiment (piper
  • nucsoara..)
  • sare
  • un pahar de vin alb
  • 2-3 linguri de faina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi

Costite de porc la gratar cu miere si sos teriyaki

Am vazut un “rack of ribs” sau niste coaste bestiale de porc intr-o vitrina la o macelarie

0 voturi    1 comentariu
45 min
Fripturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
File de vita cu sos de gorgonzola

File de vita cu sos de gorgonzola

Pune brânza gorgonzola într-o tigaie fără ulei și mărunțește-o cu ajutorul unei linguri de lemn (1) (dacă vrei, o

1 vot    0 comentarii
20 min
Fripturi
Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Carnea spalata putin in apa rece si stearsa cu un prosop curat de bucatarie se « maseaza » bine cu putin ulei de masline, piper proaspat

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi