autor:

autor

» » Fripturi

Friptura de vitel

   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
800 gr. carne de vitel (muschi), 3-4 catei de usturoi, frunze de marar, un castravete murat, slanina, condiment (piper, nucsoara..), sare, un pahar de vin alb, 2-3 linguri de faina

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

23 voturi

Mod de preparare

Daca muschiul este prea mare in grosime se taie in doua, dar sa ramana unite cele doua jumatati.


Se cresteaza, iar in aceste creste se pun bucatele mici de slanina si usturoiul taiat feliute. Castravetele se taie felii si se asaza pe muschi, impreuna cu mararul taiat marunt.


Se condimenteza si apoi se ruleaza astfel carnea.


Se leaga bine cu ata alba si se prajeste pe toate partile. Dupa ce s-a prajit, se curata cratita si se pune la fiert mai apoi in vin. Dupa ce s-a fiert se scoate carnea pe platou iar in vin se face sos din faina.


Se serveste cu piure de cartofi si eventual legume fierte pentru aspect, presarate peste cartofi
Retete
Alte retete din Fripturi

Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Se feliaza bucata de carne de vitel, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza in

1 vot    2 comentarii
1h 40 min
Fripturi

Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Carnea spalata putin in apa rece si stearsa cu un prosop curat de bucatarie se « maseaza » bine

0 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

23 voturi

Ingrediente

  • 800 gr. carne de vitel (muschi)
  • 3-4 catei de usturoi
  • frunze de marar
  • un castravete murat
  • slanina
  • condiment (piper
  • nucsoara..)
  • sare
  • un pahar de vin alb
  • 2-3 linguri de faina

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

3 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Piept de pui cu seminţe

Piept de pui cu seminţe

Curăţaţi şi tăiaţi bucăţi pieptul de pui. Spălaţi şi tocaţi prazul, feniculul, apio, ardeiul şi mărarul. Puneţi două

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Aripioare glazurate cu legume picante

Aripioare glazurate cu legume picante

In tigaia wok pui uleiul si il incingi. Toci morcovii fierti cubulete si ii amesteci cu mazarea si porumbul, dupa care le pui in tigaie

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi