Se mixează foarte bine untul cu zaharul, pina arata ca o spumă, apoi se adaugă pe rind ouăle, se mixeaza după fiecare, se adaugă amidonul, făina si amoniacul stins. Se amesteca ff bine pina aluatul e destul de gros incit il putem amesteca cu lingura insă il putem modela si cu mana. Se adauga nuca de cocos și se fac biluțe nu foarte mari(mai mici ca o nucă) pentru ca iși dubleaza volumul ori folosiți un șpriț pentru biscuiti. In cuptorul incins la 180 ”C se coc aprox 10 minute pina fursecurile sunt un pic rumenite pe parți. Cind sunt reci le tavăliți in zahar farin. Din cantitatea dată ies aproximativ 50 fursecuri și dacă le depozitați intr-o cutie sunt delicioase si 3 săptămini
Incepind cu a doua zi fursecurile sunt cu mult mai fragede si pufoase. Poftă bună și spooor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii