autor:

susu

» » Prajituri

Fursecuri fragede cu nuca

Autor: susu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 decembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Mod de preparare:


Se macina nucile la masina si se lasa margarina la temperatura camerei. Daca nu aveti zahar pudra cumparat il rasniti si apoi il cantariti sa aibe 250 g. Margarina inmuiata se freaca spuma cu mixerul. Ca sa iasa mai pufoase batem si oul spuma.


Se incorporeaza treptat cate putin din faina ou si zahar si se amesteca cu mana. La sfarsit adaugam si nucile.


Se tine compozitia la frigider pentru 15 minute, apoi se formeaza fursecurile cu mana si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.


Se baga la cuptorul incalzit la foc mic pentru 15 minute. Cand se rumenesc pe margini se scot. Eu am folosit 1/2 din cantitati si mi-a iesit aproape o tava.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustoase, frumoase!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Felicitari pentru prezentare...Si eu pregatesc ceva asemanator si intr-adevar sunt delicioase...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

    Frumoasa prezentarea,sunt sigura ca sunt delicioase,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Delicioase

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 250 g nuca
  • 250 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g margarina Rama Maesto
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de susu

Pangasius cu legume

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Tort aromat

Blat alb: 6 oua 250 gr zahar 300 gr faina 10 linguri de apa fiarta 1 praf de copt Un praf

1 vot    2 comentarii
2h 30 min
Torturi

Tort de Craciun

Blat alb: Se freaca galbenusurile cu zaharul si sarea adaugand din cand in cand cate o lingura

1 vot    0 comentarii
3h
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoase, frumoase!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Briose cu mere coapte

Briose cu mere coapte

Se mixeaza ouale, untul se topeste cu zaharul si se toarna peste oua amestecand energic se pun merele coape in prealabil si tiate, faina

0 voturi    1 comentariu
35 min
Prajituri
Prajitura desteapta

Prajitura desteapta

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se topeste zaharul si se formeaza o crema. Peste galbenusuri punem untul topit, rece, apoi

0 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri