autor:

susu

» » Prajituri

Fursecuri fragede cu nuca

Autor: susu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 decembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Mod de preparare:


Se macina nucile la masina si se lasa margarina la temperatura camerei. Daca nu aveti zahar pudra cumparat il rasniti si apoi il cantariti sa aibe 250 g. Margarina inmuiata se freaca spuma cu mixerul. Ca sa iasa mai pufoase batem si oul spuma.


Se incorporeaza treptat cate putin din faina ou si zahar si se amesteca cu mana. La sfarsit adaugam si nucile.


Se tine compozitia la frigider pentru 15 minute, apoi se formeaza fursecurile cu mana si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.


Se baga la cuptorul incalzit la foc mic pentru 15 minute. Cand se rumenesc pe margini se scot. Eu am folosit 1/2 din cantitati si mi-a iesit aproape o tava.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustoase, frumoase!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Felicitari pentru prezentare...Si eu pregatesc ceva asemanator si intr-adevar sunt delicioase...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

    Frumoasa prezentarea,sunt sigura ca sunt delicioase,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Delicioase

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 250 g nuca
  • 250 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g margarina Rama Maesto
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de susu

Flan de portocale

Portocalele se spala cu apa calda amestecata cu putin bicarbonat alimentar apoi una dintre ele se

3 voturi    3 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Pangasius cu legume

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Tort aromat

Blat alb: 6 oua 250 gr zahar 300 gr faina 10 linguri de apa fiarta 1 praf de copt Un praf

1 vot    2 comentarii
2h 30 min
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoase, frumoase!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu migdale si crema de zmeura (fara zahar)

Prajitura cu migdale si crema de zmeura (fara zahar)

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 170 grade Celsius. 2. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful de sare. Adauga indulcitorul treptat

0 voturi    0 comentarii
4h
Prajituri
Pandispan

Pandispan

Se separă gălbenușurile de albuș intr-un vas adânc. Se bat spumă cu 6 linguri de apă rece,se adaugă zahărul și se continuă

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri