In primul rand, culegem ciresele direct din copac. Voi puteti sa le cumparati nu este vreo problema. Le spalam bine, eliminam coditele si samburi.
Dupa ce ati terminat acest proces, puneti ciresele intr-un vas, dupa care puneti zaharul si amestecati din cand in cand timp de o ora.
Punem vasul pe foc, avem grija ca suprafata sa ramana fara spume. Apoi punem sucul de lamaie, pe care il lasam o ora.
Oprim focul, nu lasam sa se raceasta prea mult si le punem in borcane.
Le pastram la rece, de obicei, in camara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii